Paste Baneasa cu sos si piept de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Paste Baneasa cu sos si piept de pui

Ingrediente

  • 200 gr.paste Baneasa copiilor,
  • 1 borcan cu sos cu carne pentru paste Bolognese,
  • 1 ceapa,
  • 3 catei de usturoi,
  • 1 piept de pui (500 gr.),
  • 50 ml.ulei.

Mod de preparare

Se curata ceapa ,se toaca marunt si se pune la prajit,adaugam si cateii de usturoi tocati marunt.Cand ceapa este aurie adaugam peste ea pieptul de pui taiat bucatele si lasam sa se patrunda bine ,apoi adaugam sosul si lasam sa fiarba cam 5 minute , adaugam pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj si lasam cateva minute sa fiarba .Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise