autor:

cosimona

» » Paste si pizza

Paste carbonara

Autor: cosimona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cosimona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Ingrediente
200 g kaizer, 300 g paste, 150 g cascaval ras (parmezan), 150 g smantana, 1 ou, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele cu putina sare. Se taie kaizerul cubulete si se pune la prajit in ulei cat sa unga tigaia. Pastele fierte si scurse bine se pun la foc mic intr-o cratita, se adauga amestecand incontinuu oul, kaiserul prajit, jumatate din cascavalul ras, smantana. Se amesteca pana cand se omogenizeaza toate ingredientele. Se aseaza pe farfurie si se decoreaza cu restul de cascaval ras si cu 2 frunze de busuioc sau de menta.

Pofta buna! ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste Carbonara reţetă simplă

Paste Carbonara reţetă simplă

Mod de preparare Spaghete carbonara rețetă simplă: Se pun pastele la fiert (orice fel de paste)

2 voturi    0 comentarii
15 min
Paste si pizza
Paste carbonara

Paste carbonara

Se taie in bucatele pancetta sau kaizer-ul si se caleste bine intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei.Intre

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g kaizer
  • 300 g paste
  • 150 g cascaval ras (parmezan)
  • 150 g smantana
  • 1 ou
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
PIZZA-SUPER