autor:

cosimona

» » Paste si pizza

Paste carbonara

Autor: cosimona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cosimona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Ingrediente
200 g kaizer, 300 g paste, 150 g cascaval ras (parmezan), 150 g smantana, 1 ou, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele cu putina sare. Se taie kaizerul cubulete si se pune la prajit in ulei cat sa unga tigaia. Pastele fierte si scurse bine se pun la foc mic intr-o cratita, se adauga amestecand incontinuu oul, kaiserul prajit, jumatate din cascavalul ras, smantana. Se amesteca pana cand se omogenizeaza toate ingredientele. Se aseaza pe farfurie si se decoreaza cu restul de cascaval ras si cu 2 frunze de busuioc sau de menta.

Pofta buna! ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste Carbonara reţetă simplă

Paste Carbonara reţetă simplă

Mod de preparare Spaghete carbonara rețetă simplă: Se pun pastele la fiert (orice fel de paste)

2 voturi    0 comentarii
15 min
Paste si pizza
Paste Carbonara reţetă simplă

Paste Carbonara reţetă simplă

Se prajeste sunca; eu o pun in tigaie fara ulei, fara nimic, o las sa se prajeasca in grasimea ei.

2 voturi    0 comentarii
10 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g kaizer
  • 300 g paste
  • 150 g cascaval ras (parmezan)
  • 150 g smantana
  • 1 ou
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
LASAGNE CU VARZA SI MORCOVI
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide