Se fierb pastele cu putina sare. Se taie kaizerul cubulete si se pune la prajit in ulei cat sa unga tigaia. Pastele fierte si scurse bine se pun la foc mic intr-o cratita, se adauga amestecand incontinuu oul, kaiserul prajit, jumatate din cascavalul ras, smantana. Se amesteca pana cand se omogenizeaza toate ingredientele. Se aseaza pe farfurie si se decoreaza cu restul de cascaval ras si cu 2 frunze de busuioc sau de menta.
Pofta buna! ;)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii