Spaghete carbonara rețetă
Mod de preparare Spaghete carbonara rețetă simplă:
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se taie sunculita si se prajeste in uleiul de masline. Se toaca usturoiul si se adauga peste sunculita dar se lasa intr-un colt al tigaii.
Se adauga vinul si se mai lasa cateva minute sa scada.
Dupa ce s-au fiert, pastele se scurg de apa.
Sosul se pune intr-un castron, peste care se adauga iaurtul si oul batut, sare, piper, busuioc.
Peste sos se adauga pastele si se amesteca energic.Se presara cascavalul si patrunjelul.
Se servesc imediat cu un pahar de vin alb.
Pofta Buna !
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii