Spaghete carbonara rețetă
Mod de preparare Spaghete carbonara rețetă simplă:
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se taie sunculita si se prajeste in uleiul de masline. Se toaca usturoiul si se adauga peste sunculita dar se lasa intr-un colt al tigaii.
Se adauga vinul si se mai lasa cateva minute sa scada.
Dupa ce s-au fiert, pastele se scurg de apa.
Sosul se pune intr-un castron, peste care se adauga iaurtul si oul batut, sare, piper, busuioc.
Peste sos se adauga pastele si se amesteca energic.Se presara cascavalul si patrunjelul.
Se servesc imediat cu un pahar de vin alb.
Pofta Buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii