Spaghete carbonara reţetă
Mod de preparare Spaghete carbonara reţetă cu smântânăȘ
Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj. In timpul aceasta taiem feliute baconul si il calim in putin ulei de masline. Smantana o amestecam cu cele doua galbenusuri, condimentam cu sare si piper. Cand sunt fierte pastele le scurgem si le trecem repede sub un jet de apa rece. Punem pastele inapoi in vasul in care au fiert, adaugam amestecul de smantana si baconul calit, mai condimentam cu sare si piper daca e nevoie si lasam la foc mic amestecand mereu pana incep sa se faca ouale.
Se serveste cu parmesan ras si de ce nu si cu un pahar de vin alb :)).
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii