Ingrediente
-250-300 gr spaghete, -350-400 gr smantana, -250 gr bacon, -2 galbenusuri, -sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
21 voturi
Mod de preparare
Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj. In timpul aceasta taiem feliute baconul si il calim in putin ulei de masline. Smantana o amestecam cu cele doua galbenusuri, condimentam cu sare si piper. Cand sunt fierte pastele le scurgem si le trecem repede sub un jet de apa rece. Punem pastele inapoi in vasul in care au fiert, adaugam amestecul de smantana si baconul calit, mai condimentam cu sare si piper daca e nevoie si lasam la foc mic amestecand mereu pana incep sa se faca ouale.
Se serveste cu parmesan ras si de ce nu si cu un pahar de vin alb :)).
Pofta buna!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2011
O delicateta !
www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2011
Foarte bune!
delicious flavours (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2011
mersi mult :) da, f simplu de gatit, dar gustos!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2011
Simplu si bun! felicitãri:)