Pastele se fierb in apa cu sare respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Ouale se amesteca bine intr-un vas, se dauga parmezanul ras, sare si piper si se bate totul bine. Baconul/ Kaizer/sunculita taraneasca se toaca bucatele si se caleste putin in ulei. Cand pastele au fiert, se scurg de apa, se mai pastreaza putina pentru sos. Se adauga baconul prajit impreuna cu sosul din tigaie, se pun la foc domol si se adauga oulale si parmezanul, amestecand usor, continuu, se stinge focul cand scade bine sosul. Se servesc calde cu parmezan ras pe deasupra. Se orneaza cu frunze de busuioc verde.
Vizualizari: 3206

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii