autor:

ana catalina focsa

» » Paste si pizza

Paste carbonara

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
500 g spaghetti,, 250 g Bacon sau Keizer sau sunculita taraneasca,, 4 oua,, parmezan, sare, piper, ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Ouale se amesteca bine intr-un vas, se dauga parmezanul ras, sare si piper si se bate totul bine. Baconul/ Kaizer/sunculita taraneasca se toaca bucatele si se caleste putin in ulei. Cand pastele au fiert, se scurg de apa, se mai pastreaza putina pentru sos. Se adauga baconul prajit impreuna cu sosul din tigaie, se pun la foc domol si se adauga oulale si parmezanul, amestecand usor, continuu, se stinge focul cand scade bine sosul. Se servesc calde cu parmezan ras pe deasupra. Se orneaza cu frunze de busuioc verde.

Vizualizari: 3206
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
PASTE CARBONARA

PASTE CARBONARA

Pastele se fierb,in apa clocotita cu sare,kaiserul se caleste in untul incins cu ciupercile,pana

5 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste Carbonara

Paste Carbonara

Se pun pastele la fiert (orice fel de paste) in apa clocotita cu putina sare. In timp ce pastele

2 voturi    0 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Foarte bune....in sfarsit cineva care nu clateste pastele,imi plac la nebunie.Felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 g spaghetti,
  • 250 g Bacon sau Keizer sau sunculita taraneasca,
  • 4 oua,
  • parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei,

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
mac myra

mac myra (Chef de cuisine)

Foarte bune....in sfarsit cineva care nu clateste pastele,imi plac la nebunie.Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu Vinete