Taiem pieptul de pui in fasii si il condimentam cu sare si piper.
Il prajim in tigaia grill fara adaos de grasime.
Intre timp pregatim sosul cremos: topim untul intr-o tigaie. Usturoiul il zdrobim cu lama cutitului, apoi il taiem marunt si il adaugam peste unt. Lasam usturoiul sa se prajeasca usor in unt, maxim 1 minut (fara a-si schimba culoarea), apoi adaugam smantana. Cand smantana ajunge la punctul de fierbere, adaugam parmezanul si mai lasam pe foc, amestecand continuu, pana cand parmezanul este topit.Turnam sosul peste pastele fierte. Asezam deasupra pieptul de pui si presaram patrunjel verde.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii