Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurgeti-le si pastrati o cana din apa scursa.
Intr-o tigaie prajiti baconul taiat cubulete si ciupercile taiate felii, fara ulei. Dati focul tare sa nu lase zeama. Dupa 5 minute sau dupa ce ambele s-au aurit, puneti pastele in tigaie impreuna cu apa si amestecati, lasati un minut. Luati de pe foc, adaugati smantana apoi pesto si amestecati impreuna, puneti putin piper. Gustati daca trebuie sare, de obicei baconul este destul de sarat. Presarati deasupra frunze de busuioc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii