Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Usturoiul se taie marunt si se caleste in ulei impreuna cu sunca taiata cubulete, se adauga rosiile taiate marunt, se lasa sa fiarba la foc domol. Se adauga apoi smantana, sare, piper, si se mai lasa cateva minute pe foc. La sfarsit se adauga busuioc taiat marunt. Pastele se scurg si se servesc cu sosul de mai de sus si cascaval ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii