Intr-o oala mai mare se pune apa pentru paste se sareaza, cand aceasta incepe sa dea in clocot se pun pastele si se lasa sa fiarba circa 10 min.
Branza se da pe razatoare si se amesteca cu un ou. O tava potrivita se tapeteaza cu unt si se aseaza un rand de paste, pastele se impart in doua parti egale, care in prealabil sunt lasate sa se scurga bine de apa, apoi se pune compozitia rezultata din branza si ou si urmeaza un rand de paste peste care se pune un ou batut ca pentru omleta. Se dau la cuptor circa 30 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii