Se fierb pastele,se clatesc cu apa si se lasa la racorit.
Se bat ouale cu zaharul si zaharul vanilat,se adauga laptele,branza rasa si se adauga peste pastele din tava unsa cu unt.Se lasa la cuptor pana scade laptele cam 15-20min.Se scoate din cuptor si se rade ciocolata de menaj.
Daca nu vreti sa-i schimbati culoarea,se poate adauga ciocolata alba.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii