autor:

Andra

» » Paste si pizza

Paste cu branza si ciuperci

Autor: Andra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Ingrediente
400g paste, 5-6 ciuperci proaspete, ulei, 50g branza topita, 200g telemea vaca, 3 catei usturoi, 50g smantana, 100g masline, piper, oregano. Cantitatile sunt orientative, fiecare dupa gust :)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Patele se fierb, se scurg si se pun intr-un castron. Peste ele punem putin oregano, piper si maslinele taiate felii. Branza topita si telemeaua se topesc impreuna in putin ulei. Cand s-au topit adaugam usturoiul zddrobit, smantana iar in sosul obtinut adaugam ciupercile calite. Turnam sosul astfel obtinut peste paste si amestecam. La servire eu pun si putina smantana deasupra. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Fusilli cu rosii, mozzarella si usturoi

Fusilli cu rosii, mozzarella si usturoi

Mod de preparare Se pune apa la fiert. Se adauga in apa putina sare, se lasa sa clocoteasca apa,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Spaghete cu creveti si carne de scoici

Spaghete cu creveti si carne de scoici

Se pun doua oale pe foc cu apa, una pentru paste si in cealata doar o sa oparim crevetii! nu trebuie

1 vot    0 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    Delicios

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    Bune paste!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    Arata tare bine!!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400g paste
  • 5-6 ciuperci proaspete
  • ulei
  • 50g branza topita
  • 200g telemea vaca
  • 3 catei usturoi
  • 50g smantana
  • 100g masline
  • piper
  • oregano. Cantitatile sunt orientative
  • fiecare dupa gust :)

Raporteaza reteta

Retete
de Andra
Pulpe la punga cu legume

Pulpe la punga cu legume

Se pune 1/2 din ceapa taiata rondele pe fundul pungii de cuptor, peste se aseaza carnea condimentata,

2 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Pui Shanghai

Pui Shanghai

Pieptul de pui se taie in fasii de un deget grosime. Usturoiul si patrunjelul se toaca. Se pun intr-un

23 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Blue lagoon

Blue lagoon

Toate ingredientele se agita energic, de cateva ori, intr-un shaker plin pe jumatate cu cuburi de

5 voturi    4 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
CANNELLONI CU CARENE DE VITA