autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu branza si kaizer

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iulie 2013

Ingrediente
200 gr paste, 350 gr branza de vaci mai cremoasa, 1 lingurita unt, 3 oua, 4 linguri parmezan ras, 5-6 felii kaizer, marar verde, 1 ceapa verde, piper alb

Dificultate: Medie Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala punem mai multa apa cu putina sare si o asezam pe foc.
Cand clocoteste dam drumul pastelor si le fierbem circa 12 minute.
Cand sunt gata le scurgem si le lasam sa se racoreasca putin.
Branza o amestecam cu untul pana devine o pasta, apoi adaugam ouale, 1 lingura parmezan si putin piper.
Ceapa verde o spalam, o taiem bucatele mici, tocam si putin marar verde.
Le incorporam in compozitia de branza, adaugam pastele si amestecam usor cu o lingura.
Ungem o tava rotunde cu margarina, tapetam cu hartie de copt si turnam compozitia de mai sus.
Kaizer-ul il taiem feliute subtiri si il repartizam deasupra, apoi presaram restul de parmezan.
Introducem pastele in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.
Cand s-au rumenit frumos deasupra, le scoatem din cuptor, le lasam la racorit si servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si kaizer" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu ton

Pizza cu ton

Se unge o tava cu ulei.Se aseaza aluatul uniform.Se adauga sosul de rosii (un sfert din cantitatea

2 voturi    0 comentarii
1h 1 min
Paste si pizza
Penne cu sos de rosii si bacon

Penne cu sos de rosii si bacon

Mod de preparare Se pune apa intr-un vas la fiert. Se adauga putina sare. Cand apa clocoteste, se

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2013

    Multumesc Dorina!

  • Fara foto

    Dorina Georgescu , 17 octombrie 2013

    f buna si cu aspect apetisant

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2013

    Multumesc!

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2013

      Delicios!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 200 gr paste
  • 350 gr branza de vaci mai cremoasa
  • 1 lingurita unt
  • 3 oua
  • 4 linguri parmezan ras
  • 5-6 felii kaizer
  • marar verde
  • 1 ceapa verde
  • piper alb

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc Dorina!

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
paste cu ciuperci uscate