Intr-o oala punem mai multa apa cu putina sare si o asezam pe foc.
Cand clocoteste dam drumul pastelor si le fierbem circa 12 minute.
Cand sunt gata le scurgem si le lasam sa se racoreasca putin.
Branza o amestecam cu untul pana devine o pasta, apoi adaugam ouale, 1 lingura parmezan si putin piper.
Ceapa verde o spalam, o taiem bucatele mici, tocam si putin marar verde.
Le incorporam in compozitia de branza, adaugam pastele si amestecam usor cu o lingura.
Ungem o tava rotunde cu margarina, tapetam cu hartie de copt si turnam compozitia de mai sus.
Kaizer-ul il taiem feliute subtiri si il repartizam deasupra, apoi presaram restul de parmezan.
Introducem pastele in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.
Cand s-au rumenit frumos deasupra, le scoatem din cuptor, le lasam la racorit si servim.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii