Carnatul se pune in tigaie in putin ulei de masline, nu inainte de a-i scoate pielita si a forma perisoare micute.
Se caleste amestecand cu atentie, se stinge cu sucul de rosii si, eventual un pic de apa, se adauga foaia de dafin, se fierb impreuna iar spre sfarsit se adauga smantana, se mai fierbe la fos mic cam 2-3 minute.
In sosul obtinut adaugam pasta fiarta si scursa, se amesteca bine, dupa care se serveste!
Daca doriti, puteti adauga parmezan ras pe deasupra.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii