Paste cu carnat si smantana

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Paste cu carnat si smantana

Ingrediente

  • - 300 g carnat proaspat
  • -1 cutie de 200 ml smantana
  • -400 g paste
  • -200 ml suc de rosii
  • -1 foaie de dafin
  • -un catel de usturoi

Mod de preparare

Carnatul se pune in tigaie in putin ulei de masline, nu inainte de a-i scoate pielita si a forma perisoare micute.

Se caleste amestecand cu atentie, se stinge cu sucul de rosii si, eventual un pic de apa, se adauga foaia de dafin, se fierb impreuna iar spre sfarsit se adauga smantana, se mai fierbe la fos mic cam 2-3 minute.

In sosul obtinut adaugam pasta fiarta si scursa, se amesteca bine, dupa care se serveste!

Daca doriti, puteti adauga parmezan ras pe deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor