Ingrediente
400g paste fainoase, 250g carnat proaspat, nu afumat, o vinata cu tot cu coaja, suc de rosii, oregano, sare, ulei, vin alb, un catel de usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
4 voturi
Ingrediente
400g paste fainoase, 250g carnat proaspat, nu afumat, o vinata cu tot cu coaja, suc de rosii, oregano, sare, ulei, vin alb, un catel de usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
4 voturi
vera (Chef de cuisine):
De data asta am inlocuit sucul de rosii cu rosii crude le-am taiat ,le-am adaugat peste vanata si carnati ,a iesit o bunatate,iar ca psta am folosit "pipe rigate",am adaugat patrunjel si atat ; Incercati si voi sunt ft simple si gustoase!
titza (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009
O reteta reusita si o mancare foarte gustoasa.
Testata de: vera