autor:

vera

» » Paste si pizza

Paste cu carnat si vinete

Autor: vera (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
400g paste fainoase, 250g carnat proaspat nu afumat, o vinata cu tot cu coaja, suc de rosii, oregano, sare, ulei, vin alb, un catel de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele, separat se prepara condimentul pt paste: intr-o cratita se pune uleiul, usturoiul tocat marunt, focul trebuie sa fie mminim, ca sa nu arda usturoiul, se adauga carnatul scos din pielita facind perisoare mici care se pun pe foc peste usturoi si vinata tocata cubulete potrivite. Se calesc impreuna se mai adauga ulei pt vinetele absorb uleiul, se sting cu putin vin alb, se lasa sa evapore vinul si se adauga rosiile, se mai lasa pe foc, se adauga oregano, piper, sare si se condimenteaza pasta se servesc calde cu parmezan pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carnat si vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu carne

Paste cu carne

Se toaca marunt usturoiul,morcovul si ceapa sau prazul,dupa care se pune uleiul intro cratita la

9 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Spaghete cu branza

Spaghete cu branza

Se pune apa cu sare intr-un vas. Apa se lasa sa clocoteasca. Cand apa clocoteste, se adauga pastele

5 voturi    0 comentarii
15h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Reteta a fost postata de doua ori dar merita, pentru ca este foarte buna!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 400g paste fainoase
  • 250g carnat proaspat nu afumat
  • o vinata cu tot cu coaja
  • suc de rosii
  • oregano
  • sare
  • ulei
  • vin alb
  • un catel de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
titza

titza (Chef de cuisine)

Reteta a fost postata de doua ori dar merita, pentru ca este foarte buna!!!

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MACAROANE CU BRANZA