Se fierb pastele, separat se prepara condimentul pt paste: intr-o cratita se pune uleiul, usturoiul tocat marunt, focul trebuie sa fie mminim, ca sa nu arda usturoiul, se adauga carnatul scos din pielita facind perisoare mici care se pun pe foc peste usturoi si vinata tocata cubulete potrivite. Se calesc impreuna se mai adauga ulei pt vinetele absorb uleiul, se sting cu putin vin alb, se lasa sa evapore vinul si se adauga rosiile, se mai lasa pe foc, se adauga oregano, piper, sare si se condimenteaza pasta se servesc calde cu parmezan pe deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii