Se fierb pastele, separat se prepara condimentul pt paste: intr-o cratita se pune uleiul, usturoiul tocat marunt, focul trebuie sa fie mminim, ca sa nu arda usturoiul, se adauga carnatul scos din pielita facind perisoare mici care se pun pe foc peste usturoi si vinata tocata cubulete potrivite. Se calesc impreuna se mai adauga ulei pt vinetele absorb uleiul, se sting cu putin vin alb, se lasa sa evapore vinul si se adauga rosiile, se mai lasa pe foc, se adauga oregano, piper, sare si se condimenteaza pasta se servesc calde cu parmezan pe deasupra.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii