Paste cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Paste cu carne

Ingrediente

  • 500 gr paste eu am folosit macaroane,
  • 7-8 catei de usturoi
  • 2 bucati de praz sau o ceapa,
  • 2 morcovi,
  • 200 gr ciuperci,
  • un fir telina,
  • 700gr carne tocata,
  • 500 gr tomata,
  • delicat,
  • sare,piper,
  • ulei 30 gr,
  • 200 gr cascaval.

Mod de preparare

Se toaca marunt usturoiul,morcovul si ceapa sau prazul,dupa care se pune uleiul intro cratita la incins. Se pun usturoiul, ceapa si morcovul la calit cand sant mai bine de jumate calite se adauga ciupercile, se mai lasa la calit cu ciupercile, dupa care se adauga carnea tocata si codimentele si telina,se lasa la calit cu carnea si cand este calita carnea se adauga tomata. Se lasa sa fiarba la foc mic cirrca jumate de ora, intre timp fierbem pastele. Cand carnea este gata se toarna peste paste ,se amesteca bine dupa care se pun intro tava de aragaz se pune cascavalul ras si se introduc 15- 20 minute la cuptor la foc domol.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor