autor:

Lia Maria

» » Paste si pizza

Paste cu carne din conserva

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Ingrediente
500 g paste fainoase, 300 g carne de porc presata(1 conserva), 200 g bulion, 2 cepe, 1 ardei, 1 lingurita tarhon, 1 lingurita miere de albine, 4 linguri ulei, 250 ml apa, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

30 voturi

Mod de preparare

Se fierbe apa cu sare si o lingura de ulei. Cand incepe sa fiarba se adauga pastele si se fierb 15’.
Se toaca ceapa, ardeiul si se pun la calit in 3 linguri de ulei.
Scoatem carnea din conserva si o maruntim cu ajutorul unei furculite, dupa care o punem in cratita, peste ceapa si ardei. Se adauga o lingurita de miere,200 grame de bulion si o cana de apa (250 ml). Se pune sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecandu-se din cand in cand sa nu se prinda.
Condimentam cu o lingurita de tarhon si mai lasam cateva minute pana ce capata consistenta unui sos gros.
Se servesc pastele cu sosul pe deasupra. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne din conserva" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
parpandelle cu pui si  rosii cherry

parpandelle cu pui si rosii cherry

Se pun pastele la fiert cu ulei si sare. in uleiul incins se pune pieptul de pui maruntit,ciupercile,

9 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza
Paste cu piept de pui si praz

Paste cu piept de pui si praz

Se caleste prazul cu ardeiul rosu maruntiti in putin ulei, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se

10 voturi    9 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Loredana Ilia , 06 mai 2015

    delicios !!

  • Fara foto

    Romiromi Bonciu , 30 ianuarie 2015

    foarte bune au estit cu putin busuioc

  • Fara foto

    Claudia Catler , 11 ianuarie 2015

    delicios

    • Fara foto

      Cristian Carare , 22 ianuarie 2014

      foarte bune si simple

    • Fara foto

      Lia Maria Grozi , 18 ianuarie 2014

      foarte bune au estit cu putin busuioc

    • Fara foto

      Smartwo Oo , 17 ianuarie 2014

      am facut chiar acum, foarte bun. am adaugat in sos putin busuioc.

    • Fara foto

      Nitescu Cristina Maria , 09 decembrie 2013

      foarte bun

    • Fara foto

      lia , 08 februarie 2010

      Multumesc fetelor pt aprecieri si aveti dreptate: este o reteta pe care nu am mai preparat-o de peste 20 de ani...dar, tot buna a ramas...

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 06 februarie 2010

      Rapida reteta si gustoasa sigur. Intradevar Valentina cand gaseai o" conserva chinezeasca" asa o numeam noi era pastrata cu sfintenie pentru mers in concedii sau pentru ocazii deosebita.Mie imi placea foarte mult iar mama mea intotdeauna pastra gelatina ce se forma pentru mine. Felicitari Lia simplu si hranitor.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Arata bine...Mi-aduc aminte ca in epoca de aur era la mare cautare aceasta carnita...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Rapid si foarte bun

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

30 voturi

Ingrediente

  • 500 g paste fainoase
  • 300 g carne de porc presata(1 conserva)
  • 200 g bulion
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 lingurita tarhon
  • 1 lingurita miere de albine
  • 4 linguri ulei
  • 250 ml apa
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

lia

Multumesc fetelor pt aprecieri si aveti dreptate: este o reteta pe care nu am mai preparat-o de peste 20 de ani...dar, tot buna a ramas...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Linguine cu fructe de mare