Dupa ce spaghetele s-au fiert in apa cu ulei, le-am scurs, le-am dat prin apa rece si am adaugat iar in aceeasi oala cu un pic de ulei incins. Intre timp, am prajit ceapa in feliute taiate pt a se inmuia un pic, se adauga carnea tocata si se amesteca pana isi schimba un pic culoarea, dupa cateva minutele am adaugat 200 de gr de suc de rosii si am amestecat pentru a nu se prinde. Am aromat cu oregano, piper, un varf de cutit de scortisoara, sare dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii