Intr-o tigaie se pune uleiul, se toaca marunt ceapa si usturoiul, se calesc putin. Apoi se adauga carnea tocata, condimentele, si baconul taiat feliute. Tot amestecul se fierbe pana capata aspectul unui sos. La final se adauga sucul de rosii si se lasa sa mai dea o data in clocot.
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si adauga peste carne, iar compozitia se amesteca bine. Se serveste fierbinte cu parmezan ras pe deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii