Intr-o tigaie se pune uleiul, se toaca marunt ceapa si usturoiul, se calesc putin. Apoi se adauga carnea tocata, condimentele, si baconul taiat feliute. Tot amestecul se fierbe pana capata aspectul unui sos. La final se adauga sucul de rosii si se lasa sa mai dea o data in clocot.
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si adauga peste carne, iar compozitia se amesteca bine. Se serveste fierbinte cu parmezan ras pe deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii