Se fierb pastele, se scurg. Separat se fierb cartofii curatati de coaja si taiati cubulete. Se prepara sosul: intr-o cratita se pune untul, mararul tocat marunt si usturoiul tocat, se innabusa 3 minute, apoi se pune smantana in care s-a pus faina, sa nu faca cocoloase, si un pahar de apa. Se lasa la fiert 10 minute. Intr-un vas mai mare se amesteca cartofii cu pastele scuturand vasul. Nu se amesteca sa nu se sfarame. Se servesc cu sos deasupra, reci sau calzi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii