Se fierb pastele, se scurg. Separat se fierb cartofii curatati de coaja si taiati cubulete. Se prepara sosul: intr-o cratita se pune untul, mararul tocat marunt si usturoiul tocat, se innabusa 3 minute, apoi se pune smantana in care s-a pus faina, sa nu faca cocoloase, si un pahar de apa. Se lasa la fiert 10 minute. Intr-un vas mai mare se amesteca cartofii cu pastele scuturand vasul. Nu se amesteca sa nu se sfarame. Se servesc cu sos deasupra, reci sau calzi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii