Pastele (pernute umplute cu spanac) se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei. Cand sunt gata se scot, lasandu-le la scurs. Se trec sub un jet de apa si se lasa din nou la scurs. Se aseaza intr-o tava, iar deasupra se toarna ouale batute si amestecate cu cascaval ras, sare, piper. Morcovii se dau prin razatoarea mare si se presara peste paste. Se dau la cuptor sa se rumeneasca. Se servesc cu smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii