autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

PASTE CU CASCAVAL

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
1 punga paste umplute cu spanac, 2 oua, 2-3 morcovi, cascaval ras 200gr, sare, piper, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pastele (pernute umplute cu spanac) se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei. Cand sunt gata se scot, lasandu-le la scurs. Se trec sub un jet de apa si se lasa din nou la scurs. Se aseaza intr-o tava, iar deasupra se toarna ouale batute si amestecate cu cascaval ras, sare, piper. Morcovii se dau prin razatoarea mare si se presara peste paste. Se dau la cuptor sa se rumeneasca. Se servesc cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE CU CASCAVAL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu ciuperci, ceapa, sunca, cascaval si bechamel

Paste cu ciuperci, ceapa, sunca, cascaval si bechamel

Se taie ceapa si se caleste in putin ulei de masline pentru 5 minute,apoi se adauga ciupercile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu branza, cascaval si smantana

Paste cu branza, cascaval si smantana

Se pun la fiert pastele, in 2 litri de apa clocotita, 7-8 minute sau dupa indicatiile de pe pachet.

38 voturi    21 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Tatar Nicu

    Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

    Astea nu sunt paste,sunt ori raviolli ori gnochi.

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Tatar Nicu

Tatar Nicu (Chef de cuisine)

Astea nu sunt paste,sunt ori raviolli ori gnochi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghetti puttanesca
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide