Pastele (pernute umplute cu spanac) se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei. Cand sunt gata se scot, lasandu-le la scurs. Se trec sub un jet de apa si se lasa din nou la scurs. Se aseaza intr-o tava, iar deasupra se toarna ouale batute si amestecate cu cascaval ras, sare, piper. Morcovii se dau prin razatoarea mare si se presara peste paste. Se dau la cuptor sa se rumeneasca. Se servesc cu smantana.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii