autor:

ana catalina focsa

» » Paste si pizza

Paste cu chorizo

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Ingrediente
100 gr de chorizo (carnat picant, uscat), 150 gr sos de roșii, 150 gr paste (fusilli).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pune o oala cu apa pe foc pentru a fierbe pastele.

Intre timp, taiem carnatul in bucatele mici pe care le prajim in tigaie. Adaugam sosul de roșii si lasam cateva minute sa fiarba impreuna. Cand apa incepe sa fiarba, adaugăm sarea și pastele. Se vor fierbe in funcție de cate minute scrie pe punga pastelor.

Când acestea sunt gata, se scurg bine de apa si se toarna peste sosul de roșii si se adauga chorizo. Se amesteca bine si se servește cu brânza rasa pentru paste.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu chorizo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Carnaciori cu penne si ciuperci

Carnaciori cu penne si ciuperci

Se taie carnatii felii, ceapa se taie jumatati de rondele, iar usturoiul se marunteste. Se pun toate

29 voturi    9 comentarii
1h
Paste si pizza
Penne rigate cu panceta si mozarella

Penne rigate cu panceta si mozarella

Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu sare. Intr-o cratita se caleste pancetta cu un strop

2 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    Imi place ca la orice reteta cu un ingredient mai necunoscut pentru toata lumea,explici ce este.Felicitari!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    Imi plac tare mult pastele.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 100 gr de chorizo (carnat picant
  • uscat)
  • 150 gr sos de roșii
  • 150 gr paste (fusilli).

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

96 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

Imi place ca la orice reteta cu un ingredient mai necunoscut pentru toata lumea,explici ce este.Felicitari!

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Coconeti/ Bighiluse