Se pune o oala cu apa pe foc pentru a fierbe pastele.
Intre timp, taiem carnatul in bucatele mici pe care le prajim in tigaie. Adaugam sosul de roșii si lasam cateva minute sa fiarba impreuna. Cand apa incepe sa fiarba, adaugăm sarea și pastele. Se vor fierbe in funcție de cate minute scrie pe punga pastelor.
Când acestea sunt gata, se scurg bine de apa si se toarna peste sosul de roșii si se adauga chorizo. Se amesteca bine si se servește cu brânza rasa pentru paste.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii