autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu ciuperci

Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
2 pachete de paste, 2 borcane de ciuperci, 2-3 linguri suc de rosii,150 g unt, piper, usturoi dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb pastele cu putina sare. Sosul, se prepara astfel: se pune putin ulei la incins, peste care se adauga sucul de rosii si putina apa, se lasa sa dea in clocot. Dupa ce a dat in clocot, se adauga ciupercile si piperul. Cand este aproape gata se pune usturoiul taiat feliute si se ia sosul de pe foc. Se unge cu unt o cratita si se adauga pastele care au fost spalate inainte, si sosul. Se dau la cuptor pentru 15-20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu pui și ciuperci

Paste cu pui și ciuperci

După câteva săptămâni agitate, în care am lipsit din spațiul online, revin cu o reteță pentru

7 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Paste cu ciuperci delicioaseee

Paste cu ciuperci delicioaseee

Pastele se fierb cu sare separat. Intre timp, se taie ciupercile cubulete cam de 1 - 1.5cm. Se ia

8 voturi    4 comentarii
25 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pizza vegetariana