autor:

Cely Snijec

» » Retete de post

Paste cu ciuperci

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
- un pachet de paste de post, - 500 g ciuperci, - 2 cepe, - un ardei gras, - un morcov, - 5 linguri ulei de masline, - 2 linguri ulei de floarea soarelui, - suc de rosii, - condimente, - salata verde, - ceapa verde, - ridichi, - o rosie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

Pastele se dau la fiert in apa clocotita, sarata, la care se adauga o lingura de ulei de floarea soarelui.
Ceapa se caleste in ulei de masline, se adauga morcovul ras fin, ardeiul taiat cubulete. Dupa ce se moaie legumele, se adauga ciupercile, se condimenteaza si se lasa pe foc pana scade tocanita. La sfarsit se adauga sucul de rosii, se mai lasa cateva minute pe flacara.
Pastele se strecoara, se clatesc la jet de apa rece, se condimenteaza, se asaza pe farfurie, peste care se adauga ciupercile. Se srveste cu salata verde cu ridichi si ceapa,garnisite cu rosii.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Paste cu dovlecei si ciuperci

Paste cu dovlecei si ciuperci

Ciupercile se spala si se curata, apoi se taie felii. Dovlecelul se curata de coaja, se taie in doua

1 vot    0 comentarii
40 min
Salate
Paste cu bacon si ciuperci

Paste cu bacon si ciuperci

Pastele se fierb in apa cu sare, confom instructiunilor de pe pachet. Baconul, taiat cubulete,

16 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • AdiRadu

    AdiRadu (Chef de cuisine):

    Am facut pentru a doua oara pastele..sunt foarte bune dau energie..tocmai am terminat de montat un dulapior..deci e un energizant bun.va recomand si voua..

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Imi plac paste sub orice forma.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Bune de tot, frumoase de asemenea.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Si eu zic la fel: bun, bun, foarte bun...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Bun,bun,foarte bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • - un pachet de paste de post
  • - 500 g ciuperci
  • - 2 cepe
  • - un ardei gras
  • - un morcov
  • - 5 linguri ulei de masline
  • - 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • - suc de rosii
  • - condimente
  • - salata verde
  • - ceapa verde
  • - ridichi
  • - o rosie

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Pave de casa