Pastele se dau la fiert in apa clocotita, sarata, la care se adauga o lingura de ulei de floarea soarelui.
Ceapa se caleste in ulei de masline, se adauga morcovul ras fin, ardeiul taiat cubulete. Dupa ce se moaie legumele, se adauga ciupercile, se condimenteaza si se lasa pe foc pana scade tocanita. La sfarsit se adauga sucul de rosii, se mai lasa cateva minute pe flacara.
Pastele se strecoara, se clatesc la jet de apa rece, se condimenteaza, se asaza pe farfurie, peste care se adauga ciupercile. Se srveste cu salata verde cu ridichi si ceapa,garnisite cu rosii.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii