autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Paste si pizza

Paste cu ciuperci

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 iulie 2010

Ingrediente
250 g de paste pătrate mari, 1 borcănel cu ciuperci puse pe iarnă, brânza de burduf, piper, condiment amestecat, puţină pastă de ardei iute, sos de soia

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb pastele dupaă instrucţiunile de pe pungă.
Se pune brânză de burduf într-un castron Se adaugă pastele fierbinţi, apoi peste paste ciupercile, ardeiul iute si sosul de soia.
Se pun mirodenii la alegere.Se amestecă şi se servesc imediat.
Dacă nu aţi pus ciuperci la borcan, căliti niste ciuperci şi niste ceapă şi le puneţi peste paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu pui și ciuperci

Paste cu pui și ciuperci

După câteva săptămâni agitate, în care am lipsit din spațiul online, revin cu o reteță pentru

7 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Paste cu sos de ciuperci

Paste cu sos de ciuperci

Se pun pastele la fiert dupa ce apa cu sare a dat in clocot. Se caleste in uleiul de masline pastrama

6 voturi    5 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 g de paste pătrate mari
  • 1 borcănel cu ciuperci puse pe iarnă
  • brânza de burduf
  • piper
  • condiment amestecat
  • puţină pastă de ardei iute
  • sos de soia

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

96 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paste cu sunca