Paste cu ciuperci si pesto de patrunjel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste cu ciuperci si pesto de patrunjel

Ingrediente

  • 1 pachet de paste (de care doriti)
  • 1 conserva de ciuperci (eu am folosit proaspete)
  • 2-3 fire de ceapa verde/1 ceapa,
  • marar;
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 2 catei de usturoi,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1-2 frunze de busuioc

Mod de preparare

Pui pastele la fiert, in apa clocotita, sarata si le fierbi cat sa ramana "al dente". Le scurgi.

Calesti usor ceapa tocata in putin ulei, dupa care adaugi ciupercile taiate, nu foarte marunt; acoperi tigaia cu un capac si lasi pe foc cateva minute, cat sa se inmoaie ciupercile. Amesteci din cand in cand. Adaugi sare si piper dupa gust si mai apoi mararul tocat marunt.

Pui ingredientele pentru pesto in blender, sau te folosesti de un mixer vertical si le mixezi pana obtii o compozitie fina.

Servesti pastele cu ciuperci si pesto.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce decorata cu royal icing

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing
Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas.

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte.

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor