Pastele se fierbe si se limpezeste cu apa rece, pt a evita lipirea acesteia. Mozzarella se taie felii sau cuburi, rosiile se taie in 4 si se presara cu sare, parmezanul sau cascavalul se taie felii subtiri. Crevetii se oparesc 5 minute in apa cu sare, dupa care se trece la decorticarea acestora (reci).
Se amesteca toate ingredientele, iar la sfarsit se adauga sosul: se faramiteaza tonul, se adauga maioneza si uleiul, se amesteca toate ingredientele, se pun peste paste. Se sareaza si pipereaza, se orneaza cu busuioc si se servesc;

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii