autor:

Sisters Kitchen

» » , Mancaruri cu peste, Paste si pizza

Paste cu două feluri de peşte, usturoi şi pătrunjel

Autor: Sisters Kitchen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Sisters Kitchen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Ingrediente
paste (noi am folosit tagliatelle), 1 bucată potrivită de somon, 2 bucăţi de file de cod, 3 căţei de usturoi curăţaţi şi pisaţi, 2 linguri de pătrunjel verde tocat mărunt, ulei de măsline, sare, 1/4 linguriţă piper roz boabe sfărâmat

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

12 voturi

Mod de preparare

1. Pastele se fierb al dente, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Când pastele sunt gata, le treci pe sub un jet de apă rece şi le laşi la scurs.
2. Într-un wok sau o tigaie adâncă punem 3-4 linguri de ulei. Când uleiul este încins adăugăm peştele.
Îl tragem în tigaie 3-4 minute, după care se adaugă usturoiul amestecat cu piperul roz şi pătrunjelul, lăsăm 1 minut, cât să se împrietenească şi adăugăm pastele. Se amestecă cu grijă şi se lasă 1-2 minute pe foc.
1. Pastele se fierb al dente, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Când pastele sunt gata, le treci pe sub un jet de apă rece şi le laşi la
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu două feluri de peşte, usturoi şi pătrunjel" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu peste
File de pangasius cu rosii la tava

File de pangasius cu rosii la tava

Dupa ce s-a dezghetat pestele (are o crusta de gheata de 20% din greutate), condimentati-l bine pe

18 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pastrav cu anchois si lamaie

Pastrav cu anchois si lamaie

Se eviscereaza pastravii,se lasa o noapte in frigider fezandati cu sare,piper,cimbru,rozmarin

4 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2014

    Pastele sunt preferatele mele... si daca mai au si peste...delicioase! Felicitari!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013

    bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

12 voturi

Ingrediente

  • paste (noi am folosit tagliatelle)
  • 1 bucată potrivită de somon
  • 2 bucăţi de file de cod
  • 3 căţei de usturoi curăţaţi şi pisaţi
  • 2 linguri de pătrunjel verde tocat mărunt
  • ulei de măsline
  • sare
  • 1/4 linguriţă piper roz boabe sfărâmat

Raporteaza reteta

Retete
de Sisters Kitchen
Lup de mare la gratar si paella cu creveti

Lup de mare la gratar si paella cu creveti

1. Peştele se curată, se spală, se ţine la rece. Se poate fileta, dar e mai gustos dacă îl

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pulpe de iepure în sos de roşii şi măsline

Pulpe de iepure în sos de roşii şi măsline

1. Pulpele se curăţa de pielite, se şterg cu un prosop şi se presară cu sare şi piper. Folosiţi

4 voturi    1 comentariu
1h 25 min
Fripturi
Budincă de griş cu dulceaţă de vişine

Budincă de griş cu dulceaţă de vişine

1. Se fierbe laptele împreună cu grişul, zahărul, batonul de scorţişoară, laptele condensat,

8 voturi    8 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Ramona (Chef de cuisine)

Pastele sunt preferatele mele... si daca mai au si peste...delicioase! Felicitari!

Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Somon cu brocoli, sos de ciuperci si paste cu hrisca

Somon cu brocoli, sos de ciuperci si paste cu hrisca

Pestele spalat, uscat, condimentat cu sare si piper, se pune in vasul termorezistent, impreuna cu usturoiul taiat, buchetele de brocoli,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel

Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel

Se fierb spaghetele in apa cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece, apoi se asaza sub forma de cuiburi, in forme unse

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza