Paste cu două feluri de peşte, usturoi şi pătrunjel

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Paste cu două feluri de peşte, usturoi şi pătrunjel

Ingrediente

  • paste (noi am folosit tagliatelle)
  • 1 bucată potrivită de somon
  • 2 bucăţi de file de cod
  • 3 căţei de usturoi curăţaţi şi pisaţi
  • 2 linguri de pătrunjel verde tocat mărunt
  • ulei de măsline
  • sare
  • 1/4 linguriţă piper roz boabe sfărâmat

Mod de preparare

1. Pastele se fierb al dente, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Când pastele sunt gata, le treci pe sub un jet de apă rece şi le laşi la scurs.

2. Într-un wok sau o tigaie adâncă punem 3-4 linguri de ulei. Când uleiul este încins adăugăm peştele.

Îl tragem în tigaie 3-4 minute, după care se adaugă usturoiul amestecat cu piperul roz şi pătrunjelul, lăsăm 1 minut, cât să se împrietenească şi adăugăm pastele. Se amestecă cu grijă şi se lasă 1-2 minute pe foc.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine