Dovleceii se spala si se taie felii. Ceapa taiata marunt, morcovul taiat rondele se inabusa cu putin ulei, dupa care se adauga dovleceii, 2 linguri apa si se lasa sa fiarba.
Separat se fierb pastele in apa cu sare, se scurg, se adauga peste dovlecei, se amesteca si se lasa 2 3 min. Se pune parmezan ras si se servesc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii