Usturoiul si ardeiul se toaca marunt. Pastele se fireb, iar dupa se amesteca cu o lingura de ulei de masline si se tin la cald (nu clati).Intr-o tigaie mare se incinge putin ulei de masline si se prajesc usturoiul si ardeiul. Fructele de mare se fierb, dupa care se adauga peste ingredientele prajite. In alta tigaie topiti untul si stingeti cu vin. Sosul de unt si vin se adauga peste fructele de mare. Se adauga sare si piper dupa gust.
In farfurie adaugati un start de paste, sos si decorati cu lamaie si verdeata.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii