Se fierb pastele in apa cu putina sare. Intr-o tigaie inalta se pune putin ulei se pune ceapa tocata marunt si se caleste putin. Se adauga rosiile taiate cuburi, ardeii taiati fasii, dovlecelul taiat cuburi. Cand se inmoaie, se adauga sucul de rosii. Se pune sare dupa gust si busuioc. Se mai lasa pe foc cam 5 min. In acest timp invartim in sos, sa nu se prinda de tigaie. Se inchide focul si se adauga pastele scurse. Se amesteca si se pun pe farfurie. Deasupra se presara seminte de floarea soarelui si busuioc uscat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii