autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

paste cu legume si maslina

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
300 g paste in forma de melcisori sau fundite, 100 g masline negre, 200 g branza telemea, 2 castraveti, 2 rosii, 100 ml ulei, 50 ml otet, 1 legatura de marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare, supa ce s-au racit, se strecoara, se trec printr-un jet de apa rece si apoi se adauga maslinele negre fara samburi, telemeaua rasa, castravetii si rosiile taiate felii.Peste toate acestea se toarna un sos facut din ulei , otet, marar taiat foarte marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "paste cu legume si maslina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de curcan

Ciorba de curcan

Se taie pieptul de curcan in bucati potrivit de mari si se pune la fiert cu apa, sare si capatana

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Cartofii se taie rondele cam de un deget si se pun la fiert in apa cu putina sare. Nu se fierb complet

67 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Bun mai este !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 300 g paste in forma de melcisori sau fundite
  • 100 g masline negre
  • 200 g branza telemea
  • 2 castraveti
  • 2 rosii
  • 100 ml ulei
  • 50 ml otet
  • 1 legatura de marar

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Bun mai este !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui cu legume in sos de vin alb