autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

paste cu legume si maslina

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
300 g paste in forma de melcisori sau fundite, 100 g masline negre, 200 g branza telemea, 2 castraveti, 2 rosii, 100 ml ulei, 50 ml otet, 1 legatura de marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare, supa ce s-au racit, se strecoara, se trec printr-un jet de apa rece si apoi se adauga maslinele negre fara samburi, telemeaua rasa, castravetii si rosiile taiate felii.Peste toate acestea se toarna un sos facut din ulei , otet, marar taiat foarte marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "paste cu legume si maslina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole boabe in stil toscan

Fasole boabe in stil toscan

Se tine fasolea la inmuiat in apa rece(de obicei eu o tin de seara pana dimineata)Se pune la fiert,se

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de legume

Mancarica de legume

Cand ne-am saturat de carne, putem gati o bunatate doar din legume. Curatati dovlecelul si taiati-l

4 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Bun mai este !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 300 g paste in forma de melcisori sau fundite
  • 100 g masline negre
  • 200 g branza telemea
  • 2 castraveti
  • 2 rosii
  • 100 ml ulei
  • 50 ml otet
  • 1 legatura de marar

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Bun mai este !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Barcute inamorate Barcute inamorate

Se spala, se sterg si apoi li se indeparteaza cotoarele la vinete, apoi se taie pe lung,in 2 jumatati egale. Se indepartea miezul cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Piure de urzici cu malai