Se fierb pastele asa cum scrie pe pachet, apoi se decojesc rosiile si se taie pulpa in cubulete. Curatam ceapa si usturoiul si le taiem feliute subtiri,punem uleiul sa se incinga intr-o tigaie si calim ceapa si usturoiul,apoi punem si rosiile,sare si piper. Le lasam pe foc 10 minute,iar dupa acest timp punem maslinele,caperele si busuiocul. Se scurg pastele de apa in care au fiert si se toarna peste amestecul din tigaie.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii