Se fierb pastele asa cum scrie pe pachet, apoi se decojesc rosiile si se taie pulpa in cubulete. Curatam ceapa si usturoiul si le taiem feliute subtiri,punem uleiul sa se incinga intr-o tigaie si calim ceapa si usturoiul,apoi punem si rosiile,sare si piper. Le lasam pe foc 10 minute,iar dupa acest timp punem maslinele,caperele si busuiocul. Se scurg pastele de apa in care au fiert si se toarna peste amestecul din tigaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii