Paste cu masline verzi si capere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste cu masline verzi si capere

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 400 g rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 50 g masline verzi rondele
  • 30 g capere
  • busuioc

Mod de preparare

Se fierb pastele asa cum scrie pe pachet, apoi se decojesc rosiile si se taie pulpa in cubulete. Curatam ceapa si usturoiul si le taiem feliute subtiri,punem uleiul sa se incinga intr-o tigaie si calim ceapa si usturoiul,apoi punem si rosiile,sare si piper. Le lasam pe foc 10 minute,iar dupa acest timp punem maslinele,caperele si busuiocul. Se scurg pastele de apa in care au fiert si se toarna peste amestecul din tigaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise