Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt, se adauga apoi slanina tocata marunt. Dupa 5 minute se adauga mazarea si supa si se lasa sa fiarba acoperit 10-15 minute. Acest sos se toarna peste pastele scurse, care au fost amestecate cu parmezanul. Se servesc imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii