autor:

burdulea maria elena

» » Paste si pizza

Paste cu mazare si slanina afumata

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Ingrediente
300 g paste,, 300 g mazare( eu folosesc bonduelle congelata),, 50 g parmezan,, 200 ml supa de carne,, 2 cepe,, 30 g unt,, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt, se adauga apoi slanina tocata marunt. Dupa 5 minute se adauga mazarea si supa si se lasa sa fiarba acoperit 10-15 minute. Acest sos se toarna peste pastele scurse, care au fost amestecate cu parmezanul. Se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu mazare si slanina afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paine fantezie

Paine fantezie

Intr-un vas batem ouale cu drojdia dizolvata in laptele caldut, adaugam uleiul, dupa care punem celelalte

5 voturi    1 comentariu
45 min
Paste si pizza
Pizza de casa

Pizza de casa

Blatul Se amesteca faina cernuta cu drojdia instantanee 1 minut, apoi se adauga se celelalte ingrediente;

24 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    Da, asa este, rapid si gustos!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    Rapid si bun

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    O bunatate,felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 g paste,
  • 300 g mazare( eu folosesc bonduelle congelata),
  • 50 g parmezan,
  • 200 ml supa de carne,
  • 2 cepe,
  • 30 g unt,
  • sare
  • piper,

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Da, asa este, rapid si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Penne cu piept de pui si ciuperci