autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu morcovi si chili

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 portii): 250 g paste fainoase (melcisori, scoici, urechiuse), sare, , 400 g morcovi, , 1 ceapa, , 1 catel de usturoi, , 1 ardei iute rosu (mic), , 2 linguri ulei, , 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), , 1 lingura unt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele al dente in apa multa cu sare, se tin sub jetul de apa rece si se lasa sa se scurga bine. Morcovii curatati de coaja se taie felii, iar ceapa si usturoiul se toaca marunt. Ardeiul iute taiat in doua si curatat de seminte se toaca si el. Se prajesc feliile de morcov in uleiul incins, dupa care se mai dunstuiesc inca 3 minute, la foc potrivit, amestecand intruna. Se adauga ceapa, usturoiul si ardeiul iute si se lasa si ele sa se caleasca vreo cateva minute. Se incorporeaza zeama de legume si untul, apoi pastele scurse, se lasa sa se incalzeasca si ele in zarzavatul fierbinte si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu morcovi si chili" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza de casa

Pizza de casa

1. Se amesteca in masina de paine apa, sare, zahar si ulei. Se adauga putina faina, iar apoi drojdia

9 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Paste cu scoici

Paste cu scoici

Pastele se fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Separat, se curata si taie ceapa si usturoiul. Intr-o

11 voturi    1 comentariu
15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 portii): 250 g paste fainoase (melcisori
  • scoici
  • urechiuse)
  • sare
  • 400 g morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ardei iute rosu (mic)
  • 2 linguri ulei
  • 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • 1 lingura unt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
pizza taraneasca cu specific romanesc