autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu morcovi si chili

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 portii): 250 g paste fainoase (melcisori, scoici, urechiuse), sare, , 400 g morcovi, , 1 ceapa, , 1 catel de usturoi, , 1 ardei iute rosu (mic), , 2 linguri ulei, , 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), , 1 lingura unt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele al dente in apa multa cu sare, se tin sub jetul de apa rece si se lasa sa se scurga bine. Morcovii curatati de coaja se taie felii, iar ceapa si usturoiul se toaca marunt. Ardeiul iute taiat in doua si curatat de seminte se toaca si el. Se prajesc feliile de morcov in uleiul incins, dupa care se mai dunstuiesc inca 3 minute, la foc potrivit, amestecand intruna. Se adauga ceapa, usturoiul si ardeiul iute si se lasa si ele sa se caleasca vreo cateva minute. Se incorporeaza zeama de legume si untul, apoi pastele scurse, se lasa sa se incalzeasca si ele in zarzavatul fierbinte si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu morcovi si chili" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste integrale cu ciuperci si sos de bacon cu smantana si salvie

Paste integrale cu ciuperci si sos de bacon cu smantana si salvie

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, scurgem apa de pe ele si le lasam in sita,

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Maltagliate cu dovlecei si fructe de mare

Maltagliate cu dovlecei si fructe de mare

Taiati pastele in mod neuniform sau folositi alt fel de paste (spaghete, taitei etc). Intr-o tigaie

4 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 portii): 250 g paste fainoase (melcisori
  • scoici
  • urechiuse)
  • sare
  • 400 g morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ardei iute rosu (mic)
  • 2 linguri ulei
  • 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • 1 lingura unt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
SPAGHETE CU CARNE