autor:

lili

» » Paste si pizza

Paste cu nuca

Autor: lili (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lili (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Ingrediente
* paste fainoase(de orice fel), * nuca macinata, * zahar, * putin ulei

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj,in apa cu putina sare.Dupa fierbere se scurg de apa,se clatesc sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Intr-o cratita se pune putin ulei,iar cind este incins se pun pastele scurse de apa. Se mesteca de citeva ori in ele si se trag deoparte. Adaugam nuca si zahar dupa gust,dupa care servim. POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu nuca

Paste cu nuca

Se fierb pastele, se trec sub un jet de apa rece si se lasa la scurs. Se impart in 4 boluri, se adauga

6 voturi    9 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Paste cu nuca

Paste cu nuca

Se fierb pastele in apa cu sare timpul indicat pe ambalaj, se scurg se amesteca cu o bucatica de

13 voturi    8 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Super de bune. Copilaria si bunica sunt in gandurile mele.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Nu am mai mincat demult,este o reteta dulce si buna.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Delicioase!!!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Foarte gustoase! De cate ori raman resturi de macaroane fierte le pregatesc cu nuca macinata cu zahar sau cu mac macinat si zahar.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Un desert rapid si gustos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Excelent...Mi-am adus aminte de copilarie ...Bunica ne facea taitei de casa cu multa,multa nuca si scortisoara ...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • * paste fainoase(de orice fel)
  • * nuca macinata
  • * zahar
  • * putin ulei

Raporteaza reteta

Retete
de lili
Triunghiuri cu telemea

Triunghiuri cu telemea

Brinza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou.Aluatul de foietaj il lasam

7 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Crochete de cartofi

Crochete de cartofi

Cartofii se curata,se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu sare.Dupa ce au fiert se scurg

29 voturi    16 comentarii
1h
Aperitive
Cornulete fragede

Cornulete fragede

Faina se freaca bine cu untura.Adaugam galbenusurile frecate cu putina,smintina si framintam un aluat,pe

47 voturi    9 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Super de bune. Copilaria si bunica sunt in gandurile mele.

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Penne Rigate cu sos de iaurt