autor:

NADIA MARIA

» » , , Dulciuri diverse, Paste si pizza, Retete de post

Paste cu nuca

Autor: NADIA MARIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NADIA MARIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Ingrediente
- nuca macinata, - paste fainoase(taietei, tallrine, macaroane marunte), - zahar, -unt sau margarina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare timpul indicat pe ambalaj, se scurg se amesteca cu o bucatica de unt , cu nucile macinate si zahar dupa gust.

Acest fel de paste pot fi facute si de post daca pastele sunt fara ou si punem margarina in loc de unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Paste cu nuca

Paste cu nuca

Punem apa si o lingura de ulei la incalzit si, cand incepe sa clocoteasca, punem pastele si amestecam

4 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos de vanilie si nuca

Paste cu sos de vanilie si nuca

Intr-o cratita punem apa la fiert cu un praf de sare. Cand da in clocot dam drumul pastelor si le

0 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate,sar macar putin tot voi manca si eu !

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Tare , tare, gustoase.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Odata la nu stiu cat timp putem sa ne satisfacem si noi dorintele cu calorii multe. Asa ca faceti fetelor reteta ca e buna.

    • Fara foto

      Nadia Maria , 26 februarie 2010

      Aveti dreptate fetelor sunt foarte gustoase si cu muuuuuuuulte calorii. Dar ce mai conteaza cate un rasfat din cand in cand.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Mai da trebuie sa fie chiar bune aceste paste .....nu am facut niciodata..am sa incerc ....

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      O reteta de post minunata.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Şi eu fac de post. Foarte bune şi hrănitoare! Dar nu prea des că îngraşă!

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      asta mi-aduce aminte de copilarie.in post mama le facea pur si simplu fara nici un fel de grasime si sunt la fel de bune,mai bine decat sa folosesti margarina,care nu e sanatoasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • - nuca macinata
  • - paste fainoase(taietei
  • tallrine
  • macaroane marunte)
  • - zahar
  • -unt sau margarina

Raporteaza reteta

Retete
de NADIA MARIA
cotlet umplut

cotlet umplut

Cotletul se despica longitudinal pe mijloc(fara a ajunge sa-l taiati de tot),pe urma ambele jumatati

5 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Tarta de prune ( pentru 2 persoane)

Tarta de prune ( pentru 2 persoane)

Cu foaia de foietaj se foreaza tava (dreptunghiulara sau rotunda)baza si peretii. Se acopera bine

5 voturi    5 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Cozonac cu nuca

Cozonac cu nuca

Laptele se amesteca cu 75 g zahar si se pune la incalzit. Cind este cald se amesteca cu 3 linguri

9 voturi    7 comentarii
3h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate,sar macar putin tot voi manca si eu !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Melcisori deliciosi cu legume Melcisori deliciosi cu legume

Se dizolva drojdia in apa calduta,apoi se adauga zaharul si uleiul de masline amestecand energic.Compozitia rezultata se torna peste

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Telina cu maioneza de post