autor:

NADIA MARIA

» » , , Dulciuri diverse, Paste si pizza, Retete de post

Paste cu nuca

Autor: NADIA MARIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NADIA MARIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Ingrediente
- nuca macinata, - paste fainoase(taietei, tallrine, macaroane marunte), - zahar, -unt sau margarina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare timpul indicat pe ambalaj, se scurg se amesteca cu o bucatica de unt , cu nucile macinate si zahar dupa gust.

Acest fel de paste pot fi facute si de post daca pastele sunt fara ou si punem margarina in loc de unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Paste cu nuca

Paste cu nuca

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj,in apa cu putina sare.Dupa fierbere se scurg

1 vot    6 comentarii
25 min
Paste si pizza
Paste cu nuca

Paste cu nuca

Se fierb pastele, se trec sub un jet de apa rece si se lasa la scurs. Se impart in 4 boluri, se adauga

6 voturi    9 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate,sar macar putin tot voi manca si eu !

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Tare , tare, gustoase.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Odata la nu stiu cat timp putem sa ne satisfacem si noi dorintele cu calorii multe. Asa ca faceti fetelor reteta ca e buna.

    • Fara foto

      Nadia Maria , 26 februarie 2010

      Aveti dreptate fetelor sunt foarte gustoase si cu muuuuuuuulte calorii. Dar ce mai conteaza cate un rasfat din cand in cand.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Mai da trebuie sa fie chiar bune aceste paste .....nu am facut niciodata..am sa incerc ....

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      O reteta de post minunata.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Şi eu fac de post. Foarte bune şi hrănitoare! Dar nu prea des că îngraşă!

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      asta mi-aduce aminte de copilarie.in post mama le facea pur si simplu fara nici un fel de grasime si sunt la fel de bune,mai bine decat sa folosesti margarina,care nu e sanatoasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • - nuca macinata
  • - paste fainoase(taietei
  • tallrine
  • macaroane marunte)
  • - zahar
  • -unt sau margarina

Raporteaza reteta

Retete
de NADIA MARIA
cotlet umplut

cotlet umplut

Cotletul se despica longitudinal pe mijloc(fara a ajunge sa-l taiati de tot),pe urma ambele jumatati

5 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Tarta de prune ( pentru 2 persoane)

Tarta de prune ( pentru 2 persoane)

Cu foaia de foietaj se foreaza tava (dreptunghiulara sau rotunda)baza si peretii. Se acopera bine

5 voturi    5 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Cozonac cu nuca

Cozonac cu nuca

Laptele se amesteca cu 75 g zahar si se pune la incalzit. Cind este cald se amesteca cu 3 linguri

9 voturi    7 comentarii
3h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate,sar macar putin tot voi manca si eu !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu mere si aluat de casa Placinta cu mere si aluat de casa

O reteta de post de placinta cu mere si aluat fraged Se spală merele, se decojesc sau nu, în funcţie de preferinţe. Se dau

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mancare de legume la Crock Pot Mancare de legume la Crock Pot

Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul, ceapa, usturoiul si ardeii ii taiem marunt. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aperitive cu carne
Panna cotta cu sos de capsuni