autor:

Dachman Laura

» » , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Paste si pizza

Paste cu nuci, conopida si branza albastra

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 octombrie 2010

Ingrediente
200 gr paste, 1 conopida, spalata si desfacuta in buchetele, 100 gr branza albastra (eu am folosit Camembert), sfaramitata, 1 lingura miere, 100 gr nuci

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
Buchetelele de conopida se fierb aprox. 10 minute pana cand daca se inmoaie usor apoi se scurge si se pastreaza calde.Nucile se prajesc intr-o tigaie fara grasime timp de 2-3 minute pana cand incepe sa li se simta aroma.
Pastele fierte se scurg si se amesteca cu 50 gr branza albastra si 1 lingura de miere.Se adauga conopida urmata de nuci.Pastele se servesc presarate cu restul de branza albastra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuci, conopida si branza albastra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete cu legume si kaizer

Spaghete cu legume si kaizer

Se pune 1 l de apa la fiert cu un praf de sare si putin ulei pentru a nu se lipi spaghetele intre

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Pizza trois fromages cu ruccola

Pizza trois fromages cu ruccola

Aluatul il lasam la dospit 30-60 de minute si apoi il punem la frigider pentru inca 30 minute minim. Preparare

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2010

    Interesanta si arata f bine . Nu am ma facut pana acum dar voi face pt ca arata bine si cred ca e si gustoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 200 gr paste
  • 1 conopida
  • spalata si desfacuta in buchetele
  • 100 gr branza albastra (eu am folosit Camembert)
  • sfaramitata
  • 1 lingura miere
  • 100 gr nuci

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
mimi

mimi (Chef de cuisine)

Interesanta si arata f bine . Nu am ma facut pana acum dar voi face pt ca arata bine si cred ca e si gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos de rosii