autor:

Dachman Laura

» » , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Paste si pizza

Paste cu nuci, conopida si branza albastra

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 octombrie 2010

Ingrediente
200 gr paste, 1 conopida, spalata si desfacuta in buchetele, 100 gr branza albastra (eu am folosit Camembert), sfaramitata, 1 lingura miere, 100 gr nuci

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
Buchetelele de conopida se fierb aprox. 10 minute pana cand daca se inmoaie usor apoi se scurge si se pastreaza calde.Nucile se prajesc intr-o tigaie fara grasime timp de 2-3 minute pana cand incepe sa li se simta aroma.
Pastele fierte se scurg si se amesteca cu 50 gr branza albastra si 1 lingura de miere.Se adauga conopida urmata de nuci.Pastele se servesc presarate cu restul de branza albastra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuci, conopida si branza albastra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tortellini al prosciutto

Tortellini al prosciutto

Se pun tortelinni la fiert, in apa cu sare, timp de 15 minute. Intre timp, se prepara sosul de cascaval: Se

22 voturi    12 comentarii
20 min
Paste si pizza
Pizza

Pizza

Se unge tava cu ulei,se intinde aluatul.Apoi se presara legumele mexicane,mezelurile iar la sfarsit

10 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2010

    Interesanta si arata f bine . Nu am ma facut pana acum dar voi face pt ca arata bine si cred ca e si gustoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 200 gr paste
  • 1 conopida
  • spalata si desfacuta in buchetele
  • 100 gr branza albastra (eu am folosit Camembert)
  • sfaramitata
  • 1 lingura miere
  • 100 gr nuci

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
mimi

mimi (Chef de cuisine)

Interesanta si arata f bine . Nu am ma facut pana acum dar voi face pt ca arata bine si cred ca e si gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza vegetariana à la Veneţia