Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
500 gr. paste scurte (melci sau spirale), 500 gr. pesmet, 100 gr. nuci(alune), 100 gr. zahar(dupa gust), ulei, esenta de vanilie sau rom
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se fierb pastele in apa cu sare dupa care se scurg si se limpezesc cu apa rece intr-o strecuratoare. Intre timp se caleste pesmetul in ulei impreuna cu nucile (date prin masina de tocat) si zaharul. Intr-o cratita de teflon se incinge putin ulei peste care se rastoarna pastele si pesmetul preparat. Se amesteca totul foarte bine un minut.
Se serveste numai dupa ce s-a racit, cind se adauga si esentele
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesmet si nuci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Se fierb pastele in apa cu sare dupa care se scurg si se limpezesc cu apa rece intr-o strecuratoare.
Cand eram copil si o rugam pe mama sa ne faca ceva dulce, imi facea acest “desert” pentru ca
18 voturi
2 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate