Ghebele le spalam apoi le fierbem pana se desareaza.
Le punem intro sita sa se scruga apoi le tocam, dar nu marunt.
Spalam bucata de cotlet, o tamponam cu un servetel de bucatarie apoi o taiem bucatele mai lunguiete.
Ceapa o curatam, o tocam, morcovul il decojim si il taiem cubulete.
Intr- tigaie incingem uleiul, rumenim usor bucatile de carne, apoi punem ghebele.
Le inabusim 3-4 minute, adaugam ceapa morcovul, acoperim toate cu apa.
Condimentam cu sare, piper, boia de ardei dulce apoi punem si pasta de gogosari cu kapia.
Le amestecam bine, lasam sa scada la foc potrivit si acoperim tigaia.
Pe parcursul fierberii mai adaugati apa fierbinte atat cat este necesar.
Cand carnea este bine patrunsa, incorporam sucul de rosii, busuiocul uscat si lasam sa fiarba circa 5 minute (aveti grija sa mai fie zeama ca sa aiba cu ce sa se formeze sosul).
La final punem pasta de tomate, usturoiul pisat si mai lasam 2 minute pe foc.
Tragem tigaia de pe foc si presaram patrunjel verde tocat.
Punem la fiert intr-o oala apa cu putina sare si 1 lingura de ulei.
Cand clocoteste dam drumul pastelor si le fierbem circa 8 minute (acum depinde de pastele ce le folositi).
Cand sunt gata le scurgem bine de apa.
Pastele fie le amestecam cu sosul pregatit mai sus, fie le punem pe un platou, iar deasupra sos.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii