Intr-o tigaie se caleste prosciutto cu un cub de unt. Se adauga mazarea fiarta de la cutii sau fiarta in prealabil, se continua coacerea iar la sfarsit se adauga smantana se amesteca totul, se asezoneaza cu patrunjel, sare, piper, se adauga pasta fiarta si scursa de apa, se poate adauga un polonic de apa in care s-a fiert pasta, se adauga parmezan. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii