autor:

mihaela cecilia

» » Paste si pizza

Paste cu pui

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 mai 2010

Ingrediente
1 piept de pui dezosat si fara piele, 2 lingurite mustar dulce, 200ml vin, 200 ml smantana, 300g paste scurte fierte conform instructiunilor de pe pachet, sare, piper, ulei de orez, patrunjel, busuioc verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii, se amesteca cu mustar, sare si piper si se prajeste in ulei incins pana se rumeneste bine. Se scoate pieptul din tigaie si se face un sos din uleiul in care am prajit carnea. Se adauga, peste uleiul incins, vinul si se amesteca bine in tigaie pana se desface tot ce a ramas pe fundul acesteia din timpul prajirii pieptului. Se adauga apoi smantana, patrunjelul tocat marunt si se lasa pe foc cam 5 minute dupa care se adauga pastele fierte si scurse si pieptul de pui prajit . Se amesteca bine cu sosul , se adauga busuioc verde taiat marunt si se servesc calde , imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu piept de pui

Paste cu piept de pui

Pieptul dezosat, spalat, se taie cubulete si se soteaza in ulei cu putina apa, impreuna cu ceapa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete cu paste de la bloggeri
Paste Baneasa cu sos si piept de pui

Paste Baneasa cu sos si piept de pui

Se curata ceapa ,se toaca marunt si se pune la prajit,adaugam si cateii de usturoi tocati marunt.Cand

0 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Mmmmm, ce bun, im place combinatia, mereu gatesc asa.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

    Multumesc mult!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

    Delicioase!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Foarte gustos!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      O reteta tare buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Tare gustoase trebuie sa fie...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Imi plac mult, pastele cu pui...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Foarte aromate!

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Tare bine arata, cred ca e si foarte gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat si fara piele
  • 2 lingurite mustar dulce
  • 200ml vin
  • 200 ml smantana
  • 300g paste scurte fierte conform instructiunilor de pe pachet
  • sare
  • piper
  • ulei de orez
  • patrunjel
  • busuioc verde

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Mmmmm, ce bun, im place combinatia, mereu gatesc asa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Cuiburi din paste cu legume aromate Cuiburi din paste cu legume aromate

Punem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera sau in lingura

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Budinca de paste cu 3 feluri de branza si rucola