Reteta postata pe: 19 mai 2010
Ingrediente
1 piept de pui dezosat si fara piele, 2 lingurite mustar dulce, 200ml vin, 200 ml smantana, 300g paste scurte fierte conform instructiunilor de pe pachet, sare, piper, ulei de orez, patrunjel, busuioc verde
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fasii, se amesteca cu mustar, sare si piper si se prajeste in ulei incins pana se rumeneste bine. Se scoate pieptul din tigaie si se face un sos din uleiul in care am prajit carnea. Se adauga, peste uleiul incins, vinul si se amesteca bine in tigaie pana se desface tot ce a ramas pe fundul acesteia din timpul prajirii pieptului. Se adauga apoi smantana, patrunjelul tocat marunt si se lasa pe foc cam 5 minute dupa care se adauga pastele fierte si scurse si pieptul de pui prajit . Se amesteca bine cu sosul , se adauga busuioc verde taiat marunt si se servesc calde , imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurgem, le clatim si le lasam deoparte. Intre
14 voturi
4 comentarii
40 min
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet si se lasa la scurs.
Intr-o cratita se pun
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010
Foarte gustos!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 mai 2010
O reteta tare buna.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 mai 2010
Tare gustoase trebuie sa fie...
Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 mai 2010
Imi plac mult, pastele cu pui...
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 mai 2010
Foarte aromate!
Daniela (Chef de cuisine) , 19 mai 2010
Tare bine arata, cred ca e si foarte gustos!