Paste cu pui la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g paste (penne)
  • 300 g carne de pui (fara os, fara piele)
  • 100 g ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 100 g ardei gras
  • 200 g mozzarella (sau un alt tip de branza, ce aveti acasa)
  • 200 ml sos de rosii
  • 200 ml smantana
  • 50 ml vin

Mod de preparare

Se caleste usturoiul pisat foarte putin (sa nu se prajeasca) apoi se adauga ceapa si ardeiul. Se pune carnea de pui taiata bucatele mici si dupa ce se rumeneste putin se adauga vinul. Apoi se adauga sosul de rosii, branza si smantana si se mai lasa putin pe foc. Intre timp se fierb pastele si se adauga peste sos. Apoi se toarna toate intr-un vas termorezistent si se da la cuptor aproximativ 5 minute (pana face crusta deasupra).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise