Se taie ceapa, usturoiul, ardeiul și roșia mărunt. Se pun la călit într-o tigaie cu o lingura de ulei. Când acestea s-au călit se adăuga carnea tocata amestecând-o bine cu restul ingredientelor, se pune sare si piper și se tine la foc mic pana scade toata apa lăsata de la carne. Când începe sa se usuce carnea și restul ingredientelor, se adăuga vinul alb și se lasă pana se evapora. Se adaugă bulionul și se mai tine pe foc în jur de 20 minute.
Intre timp punem o oala cu apa la foc pentru a fierbe pastele.
Când apa începe sa fiarbă, se adaugă sare mare și pastele, amestecând cu o lingura de lemn sa nu se lipească. Se mai adaugă și lingura de ulei.
Se lasă sa fiarbă conform instrucțiunilor de pe punga. Când acestea sunt gata, se scurg de apa și se răstoarnă într-un recipient .
Când ragu-ul este gata se toarnă peste pastele fierte. Se amesteca bine și se servește cu brânza rasa.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii