autor:

Alexandrina

» » Paste si pizza

Paste cu roșii și busuioc

Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2012

Ingrediente
1 pachet de spaghete,, 2 catei de usturoi, 1 ceapa,, 1 cutie de rosii decojite (in suc de rosii),, sare, piper,, frunze de busuioc.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Incingem tigaia, turnam putin ulei si mai apoi punem si cateii de usturoi, cu coaja cu tot; ii calim un pic, fara sa-i rumenim, doar cat sa imprumute uleiul aroma de usturoi, dupa care ii scoatem din tigaie. Calim in uleiul usturoiat ceapa tocata marunt, pana devine translucida, dupa care adaugam conserva de rosii decojite. Lasam sa fiarba pana se inmoaie rosiile, (ba chiar le putem taia in bucati mai mici), potrivim gustul de sare si piper. Pe final adaugam frunzele de busuioc.
Fierbem pastele in apa usor sarata, dupa care le scurgem. Le servim cu sosul de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu roșii și busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Salata de paste cu rosii uscate si busuioc

Salata de paste cu rosii uscate si busuioc

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet. Restul ingredientelor se mixeaza la robot pana

7 voturi    3 comentarii
20 min
Paste si pizza
Paste (spaghete) cu ton, rosii si busuioc

Paste (spaghete) cu ton, rosii si busuioc

Curatam usturoiul si il tocam marunt. Intr-o cratita nonaderenta punem putin ulei vegetal de pe

3 voturi    0 comentarii
3 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012

    cu siguranta foarte gustos

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    Si mie imi place mult aceasta combinatie.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    Ador combinatia de paste, rosii si busuioc.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Alexandrina
Prajitura cu foi din suc de rosii

Prajitura cu foi din suc de rosii

Pentru foi se amesteca bine ingredientele si se framanta un aluat, care se imparte in 4 (mie mi-au

51 voturi    13 comentarii
1h
Retete de post
PrajituraMimoza

PrajituraMimoza

Foi: Se pun la fiert (bain-marie) 50g margarina/unt, 1 ou, 4 linguri lapte, 2 linguri miere, 150g

10 voturi    10 comentarii
1h
Prajituri
Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul

2 voturi    10 comentarii
20 min
Salate cu peste

In bucataria vesela (Chef de cuisine)

cu siguranta foarte gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu chorizo