Pastele se fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Separat, se curata si taie ceapa si usturoiul.
Intr-o tigaie, se pune ulei de masline, iar cand acesta incepe sa sfaraie, se adauga ceapa si usturoiul.
Se lasa la calit cateva momente, dupa care se adauga scoicile, inghetate. Peste ele se pune sosul tomat, apa, sare, zahar si piper.
Se fierb toate, pana sosul scade de trei degete si devine gros.
Odata pastele fierte, se pun peste sos si se amesteca. La sfarsit se pune formaggio si se mai amesteca putin.
Se servesc calde.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii