Reteta postata pe: 22 aprilie 2009
Ingrediente
350 g paste,, 1 kg scoici sau orice fel de fructe de mare,, 3-4 linguri pasta de tomate,, 4-5 catei de usturoi,, 5-6 bucati sparanghel,, sare, piper, ulei,delikat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Usturoiul se toaca marunt si se caleste putin in ulei de masline. In uleiul ramas se pun scoiciile fara cochilie, pasta de tomate si putina apa, se lasa acoperit cateva minute. Separat se pune la fiert sparanghelul, se curata si se taie marunt. Apoi se adauga in sosul de rosii si scoici, se adauga sare, piper si delikat. Se tin cateva minute la foc domol. Sosul se pune apoi peste pastele fierte si scurse.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu scoici" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Se pune la fiert o oala mare cu apa, pentru paste.
Imediat ce incepe sa clocoteasca se pune sare
0 voturi
0 comentarii
20 min
Pastele se fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Separat, se curata si taie ceapa si usturoiul.
Intr-o
12 voturi
1 comentariu
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate