Intr-un vas incapator, se fierb pastele in apa clocotita cu sare , pina cand se patrund.Intre timp, se incalzeste treptat smantana intr-un vas larg.Se asezoneaza cu sare si piper si se adauga spanacul. spalat si curatat de codite sau , daca se foloseste spanac congelat, acesta se incorporeaza usor decongelat.Se tine compozitia pe foc pana cand spanacul se inmoaie si smantana clocoteste.Se adauga pestele afumat, pastele scurse bine de apa, busuiocul, patrunjelul si zeama de lamaie.Se amesteca bine si se serveste imediat, fierbinte. Pentru acest preparat, se poate foarte bine folosi macrou afumat, curatat de pielite si de oase si desfacut felii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii