autor:

Vekas

» » Paste si pizza

Paste cu smantana si peste afumat

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 august 2006

Ingrediente
(4portii):350gr. paste(taietei lati),250ml. smantana dulce, 250gr. spanac,300gr. somon afumat sau hering tip somon, taiat felii,4linguri frunze de busuioc,, 2linguri patrunjel proaspat,tocat, zeama de la o lamaie

Dificultate: Medie Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas incapator, se fierb pastele in apa clocotita cu sare , pina cand se patrund.Intre timp, se incalzeste treptat smantana intr-un vas larg.Se asezoneaza cu sare si piper si se adauga spanacul. spalat si curatat de codite sau , daca se foloseste spanac congelat, acesta se incorporeaza usor decongelat.Se tine compozitia pe foc pana cand spanacul se inmoaie si smantana clocoteste.Se adauga pestele afumat, pastele scurse bine de apa, busuiocul, patrunjelul si zeama de lamaie.Se amesteca bine si se serveste imediat, fierbinte. Pentru acest preparat, se poate foarte bine folosi macrou afumat, curatat de pielite si de oase si desfacut felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu smantana si peste afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Rulouri de spaghette cu crenvursti

Rulouri de spaghette cu crenvursti

Crenvurstii se oparesc 2 min. Se scot iar in apa in care acestia au fiert se adauga sare si se fierb

2 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza
Spaghete cu bacon si sos de rosii

Spaghete cu bacon si sos de rosii

Curatam ceapa, o tocam marunt, usturoiul il curatam si il taiem pe jumatate. Baconul il facem bucatele

14 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • (4portii):350gr. paste(taietei lati),250ml. smantana dulce
  • 250gr. spanac,300gr. somon afumat sau hering tip somon
  • taiat felii,4linguri frunze de busuioc,
  • 2linguri patrunjel proaspat,tocat
  • zeama de la o lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Penne cu pui