autor:

Vekas

» » Paste si pizza

Paste cu smantana si peste afumat

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 august 2006

Ingrediente
(4portii):350gr. paste(taietei lati),250ml. smantana dulce, 250gr. spanac,300gr. somon afumat sau hering tip somon, taiat felii,4linguri frunze de busuioc,, 2linguri patrunjel proaspat,tocat, zeama de la o lamaie

Dificultate: Medie Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas incapator, se fierb pastele in apa clocotita cu sare , pina cand se patrund.Intre timp, se incalzeste treptat smantana intr-un vas larg.Se asezoneaza cu sare si piper si se adauga spanacul. spalat si curatat de codite sau , daca se foloseste spanac congelat, acesta se incorporeaza usor decongelat.Se tine compozitia pe foc pana cand spanacul se inmoaie si smantana clocoteste.Se adauga pestele afumat, pastele scurse bine de apa, busuiocul, patrunjelul si zeama de lamaie.Se amesteca bine si se serveste imediat, fierbinte. Pentru acest preparat, se poate foarte bine folosi macrou afumat, curatat de pielite si de oase si desfacut felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu smantana si peste afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pastitsio

Pastitsio

1.Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare,conform instructiunilor de pe pachet.Dupa ce au

3 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Bavette cu dovlecei si ciuperci

Bavette cu dovlecei si ciuperci

Săptămâna aceasta a început Postul Crăciunului, așa că m-am gândit să vă împărtășesc

9 voturi    5 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • (4portii):350gr. paste(taietei lati),250ml. smantana dulce
  • 250gr. spanac,300gr. somon afumat sau hering tip somon
  • taiat felii,4linguri frunze de busuioc,
  • 2linguri patrunjel proaspat,tocat
  • zeama de la o lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete de primvara