autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu somon afumat

Autor: Maria Olariu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Olariu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 februarie 2011

Ingrediente
250 g paste scurte (de preferinta italiene), 100 g somon afumat (o confectiune),, 200 g smantana,, 3-4 linguri ulei,, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare.Se respecta timpul de fierbere indicat pe ambalaj.
In timp ce fierb pastele, se prepara sosul astfel: se taie somonul in patratele mici.
Intr-o tigaie mai mare, se pune uleiul si somonul taiat.
Se lasa la foc mic si se amesteca, timp de 5 min. Isi va schimba culoarea (devine mai deschis).Adaugati smantana,si amestecati bine totul la foc mic.Se lasa sa dea cateva clocote.
Se scurg pastele (nu se clatesc) si se toarna in tigaie, peste sosul cu somon si smantana, amestecand pe foc pastele cu sosul cca 1 minut.
Serviti calde.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu somon   afumat si smantana

Paste cu somon afumat si smantana

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu usturoiul intreg si foile de dafin,se calesc

7 voturi    3 comentarii
20 min
Paste si pizza
Paste cu somon afumat

Paste cu somon afumat

Pastele se fierb al dente in apa cu sare.Somonul il taiem(nu prea marunt),ceapa o tocam si o punem

5 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elisabeta Neculai (Chef de cuisine) , 28 martie 2011

    Foarte bune si usor de preparat.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Delicioase si simple.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 g paste scurte (de preferinta italiene)
  • 100 g somon afumat (o confectiune),
  • 200 g smantana,
  • 3-4 linguri ulei,
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Olariu
Nutellotta

Nutellotta

Blat: Se topeste ciocolata intr-o craticioara (in bain-marie). Cand s-a topit, se adauga untul.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Cartofii se curata si se taie patratele. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Tort Mimosa

Tort Mimosa

Se freaca bine 2 galbenusuri cu 5o g zahar si 50 g faina. Se adauga coaja de lamaie si 250 ml lapte.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi

Elisabeta Neculai (Chef de cuisine)

Foarte bune si usor de preparat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste la cuptor cu legume, carnati si branza