Paste cu somon afumat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g paste scurte (de preferinta italiene)
  • 100 g somon afumat (o confectiune),
  • 200 g smantana,
  • 3-4 linguri ulei,
  • sare

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare.Se respecta timpul de fierbere indicat pe ambalaj.

In timp ce fierb pastele, se prepara sosul astfel: se taie somonul in patratele mici.

Intr-o tigaie mai mare, se pune uleiul si somonul taiat.

Se lasa la foc mic si se amesteca, timp de 5 min. Isi va schimba culoarea (devine mai deschis).Adaugati smantana,si amestecati bine totul la foc mic.Se lasa sa dea cateva clocote.

Se scurg pastele (nu se clatesc) si se toarna in tigaie, peste sosul cu somon si smantana, amestecand pe foc pastele cu sosul cca 1 minut.

Serviti calde.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise