Paste cu somon afumat si smantana

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Paste cu somon   afumat si smantana

Ingrediente

  • 250g somon afumat
  • 300g paste proaspete
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1-2 foi de dafin
  • patrunjel tocat
  • 1 catel mic de usturoi

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu usturoiul intreg si foile de dafin,se calesc ,amestecad incontinuu,adaugand din cand in cand putina apa; se aduga somonul taiat felii sau cuburi,patrunjelul se mai calesc impreuna dupa care se adauga smantana,si se ia de pe foc;

Pastele se fierb in apa cu sare,se scurg se pun peste sosul de somon,se amesteca bine pt a incorpora sosul,se servesc;

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise